Asud siin:

BioStabil Plus HC 50 g

54.00

Jaga toodet:

Laia toimega bioloogiline silokindlustuslisand. Sobib KA vahemikus 20-50%. Sobib kõrreliste, ristiku ja lutserni puhaskülvide ja segude jaoks. Säilitab silo kvaliteeti peale hoidla avamist (lisaks piimhapele tekib silos natuke ka äädikhapet) Sobib ka minimeeritud doseerimiseks. Pakend 50 g mõeldud 50 t silo tootomiseks.

Tootekood: 4500101 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Jaga toodet:

Silokindlustuslisand Biomin BioStabil Plus
Heterofermentatiivsete ja homofermentatiivsete bakteritüvede segu laia kuivaine vahemikuga (25-55%) silomaterjalil kasutamiseks. Toodab suurel hulgal piimhapet ning parajal hulgal äädikhapet, et tagada silomassi aeroobne stabiilsus (kuni 7 päeva) ning kõrge kvaliteete. Sobib hästi nii kõrrelisele kui ka liblikõielisele rohkele silole.
Kombinatsioon, mis sisaldab ühte homofermentatiivset ja kahte heterofermentatiivset tüve, kaitseb ka ebasoovitavate bakterite, näiteks Clostridia, pärmide ja hallitusseente kasvu eest. Lactobacillus plantarum DSM 19457 (homofer.)
– Toodab suurel hulgal piimhapet. Väga kiire ja intensiivse kasvuga bakter, paljuneb silos kiiresti ja alustab käärimist, alandades kiiresti silomassi pH-d, mis takistab kahjulike bakterite kasvu (võihappebakterid). Lactobacillus brevis DSM 23231 (heterofer.)
– Toodab suhkrust nii piimhapet kui ka äädikhapet. Äädikhape takistab silos pärmide ja hallituste kasvu ning seeläbi hoiab ära silo kuumenemise ning ka etanooli tekke. Seetõttu ei teki silos kuivaine- ega ka toitainekadusid. Lactobacillus kefiri DSM 19455 (heterofer.)
– Unikaalne bakter, kes toodab käärimise lõpus osast piimhappest äädikhapet, et säästa suhkruid ja tagada aeroobne stabiilsus. On maksimaalselt aktiivne hilisemas fermentatsiooni protsessis kui silo keskkond on juba teiste bakterite jaoks liiga happeline. Võib nimetada nö kindlustuslisandi kindlustajaks, mis on poolt EFSA-s patendeeritud.

Kasutamine: 50 grammine kott on mõeldud 50 tonni massi töötlemiseks. Toodet saab tõhusalt rakendada nii väga väikeses mahus (alates 10 ml / tonn) kui ka standardmahus (nt 1 L / tonni) värske massi töötlemiseks
1. Valmistage väikese koguse veega (nt 0,5 L) anumas põhilahus, lisades produkti aeglaselt, pidevalt segades.
2. Tühjendage põhilahus mahutisse ja täitke veega soovitud lõppmahuni. Doseerige lahus värskele massile ühtlaselt.